ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η επικοινωνία μαζί μας δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Στείλτε email, τηλεφωνήστε μας ή ελάτε από κοντά να μας γνωρίσετε κατά τη διάρκεια κάποιας επίσκεψής σας στο Ναύπλιο. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σε κάθε σελίδα. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε οποτεδήποτε.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Το ξενοδοχείο Leto Nuevo βρίσκεται στην πόλη του Ναυπλίου, στο νομό Αργολίδα της Πελοποννήσου στην νότια Ελλάδα. Είναι εύκολο να ταξιδέψετε ως το Ναύπλιο και παρακάτω παραθέτουμε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες που θα διευκολύνουν το ταξίδι σας.

ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Το Ναύπλιο είναι εύκολα προσβάσιμο από το δρόμο και από την Αθήνα, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ρίξτε μια ματιά στον παραπάνω χάρτη για να δείτε που ακριβώς βρισκόμαστε. Για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με την οδήγηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας, παρακαλούμε κάντε «κλικ» στο σύνδεσμο δεξιά "Λήψη Οδηγιών", που θα σας δώσουν λεπτομερή περιγραφή της διαδρομής.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Είναι εφικτό να φτάσει κανείς από το αεροδρόμιο της Αθήνας έως την Κόρινθο με τρένο και στη συνέχεια να καλέσει ένα ταξί ή να πάρει το λεωφορείο από εκεί και μέχρι το Ναύπλιο. Για να δείτε το πρόγραμμα των δρομολογίων ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Υπάρχει συχνή λεωφοριακή γραμμή που συνδέει το αεροδρόμιο της Αθήνας με τον σταθμό των λεωφορείων στον Κηφισσό Αθηνών. Ο σταθμός αυτός εξυπηρετεί με δρομολόγια όλη την Πελοπόννησο. Τα λεωφορεία αναχωρούν κάθε μία ώρα με προορισμό το Ναύπλιο. Για να δείτε το πρόγραμμα των δρομολογίων ανατρέξτε στην ιστοσελίδα των ΚΤΕΛ

ΠΛΟΙΑ

Ενημερώστε μας αν θα θέλατε βοήθεια σχετικά με τα δρομολόγια πλοίων είτε από το Λιμάνι της Πάτρας, είτε από το Λιμάνι του Πειραιά. .

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Αν θα θέλατε να μεταφερθείτε με ταξί από τα αεροδρόμια Αθηνών ή Καλαμάτας, θα χαιρόμασταν να το κανονίσουμε εκ μέρους σας. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι κάποιες πληροφορίες σχετικές με την άφιξή σας. Αν σκέφτεστε να νοικιάσετε αυτοκίνητο επίσης θα χαιρόμασταν είτε να σας διευκολύνουμε στην οργάνωση ή να σας φέρουμε σε επαφή με μία από τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων του Ναυπλίου.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Leto Nuevo Hotel Ναύπλιο, Ζυγομαλα 28 Ναύπλιο, 21100, Αργολίδα
  • Tηλ.: +30 27520-28093

    Κιν: +30 694 461 1492
  • scale707@gmail.com
  • Συντεταγμένες GPS: 37.565278,22.795450
  • Καλέστε μας ανά πάσα στιγμή